Rødt lys for den nordiske modellen

HK-dagen 2022 finner sted 2. november. Tema for dagen er "Rødt lys for den nordiske modellen".

Etter to år med pandemi, kan vi endelig ønske velkommen til HK-ukas politiske dag igjen!

Vær klar for å bli både inspirert, provosert og litt klokere. For at du skal få mest mulig ut av dagen, har vi satt sammen et tett program med noen av Norges fremste politikere, klokeste hoder og mest brennende hjerter. I løpet av dagen vil du bli oppdatert på fremtidens arbeidsliv, hvordan vi skal møte klimakrisen, bevare den norske modellen, fremtidens kompetansekrav og hvordan digitaliseringen påvirker alt rundt oss.

Audun Lysbakken fra SV og Heidi Nordby Lunde fra Høyre vil bidra til programmet sammen med andre politikere, en forfatter, en professor, en artist og mye annet spennende!

Program for dagen er vedlagt.

Tid: 2. november kl. 10-16.
Sted: Quality Airport Hotel Gardermoen

I tillegg til den fagligpolitiske HK-dagen, avholdes det arrangementer for nye tillitsvalgte, bransjerådene, og tillitsvalgte i konsernklubbene i perioden 31. oktober til 3. november. Her finner du info om HK-uka.

Vel møtt!

Hei, jeg heter Sidsel. Hva kan jeg hjelpe med?